Korpelan  puutarha Ruokaa kymenlaaksosta Vuodesta 1956

Korpelan Puutarha Oy, Tarhurintie 39, 49510 Husula

Vaihde: 020 766 9520   

Tilaukset: myynti@korpelanpuutarha.fi

Laskutus: info@korpelanpuutarha.fi

Parasta palvelua. Toimistomme on avoinna  arkisin 7:00 - 15:00 KAUPPAPUUTARHASTA MODERNIKSI  ELINTARVIKETUKUKSI KORPELAN puutarha
Etusivu  Tuotteet  Tietoja meistä  Yhteystiedot  Yhteistyökumppanit 
Korpelan  puutarha Kauppapuutarhasta  moderniksi  elintarviketukuksi

MIKSI ME?

Miksi valita Korpelan Puutarha Oy? Me olemme dynaaminen ja moderni kymenlaaksolainen elintarviketukku, jonka toiminnan perusta on asiakaslähtöisyys.

Meillä asiakas ei huku harmaaseen massaan vaan jokaiselle on oma henkilökohtainen myyjä, joka tuntee asiakkaan ostokäyttäytymisen ja osaa ennakoida tämän tarpeet.

Pienen talon etuja on joustavuus ja nopea reagointi. Hommat hoidetaan sillä periaatteella, että asiakas on ykkönen. Myyntimme räätälöi juuri Sinulle sopivan kokonaisuuden ja varmistaa asiakastyytyväisyyden.

PARASTA PALVELUA, ONNISTUTAAN YHDESSÄ

Tuotteiden varastointi ja ripeä logistiikkaketju pitävät huolta kunkin tuotteen asianmukaisesta säilytyslämpötilasta säilyttäen tuotteen optimaalisena.

Toimimme Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueilla ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman paljon näiden alueiden omia tuotteita omilta tuottajilta.

Hallittu kierto, laadukkaat raaka-aineet ja tuotteiden ylpeät tavarantoimittajat yhdistettynä yrityksemme moderneihin varastotiloihin ja vastuunsa tuntevaan henkilökuntaan takaa onnistuneen tuloksen loppukäyttäjälle.

HISTORIA

Korpelan Puutarhan perustivat veljekset Erkki ja Hannu Korpela vuonna 1956. Hannu Korpela perusti vuonna 1965 oman puutarhayrityksen Valkealaan Erkin jäädessä viljelemään tilaa yhdessä vaimonsa Anna-Liisan kanssa. Tällä hetkellä yrityksestä vastaa Heikki Korpela.

Alkuvuosina tilalla viljeltiin perunaa, mansikkaa ym avomaatuotteita. Myöhemmin yritys keskittyi kasvihuoneviljelyyn ja enimmillään kasvihuoneala oli 20 000 m2, joissa päätuotteet olivat kurkku ja tomaatti. Vuonna 1993 yritys palkittiin vuoden yrityksenä Vehkalahdella. Vuonna 1995 puutarhalla aloitettiin ympärivuotinen viljely keinovalojen avulla ja samana vuonna aloitettiin tuoretukkutoiminta.

Tuoretukkutoiminta alkoi kasvamaan nopealla vauhdilla ja toimitiloja jouduttiin laajentamaan parin vuoden välein. Vuonna 2007 tehtiin viimeisin iso investointi, jolloin valmistuivat uudet kylmiöt ja lähettämötilat.

Omien tuotteiden viljely lopetettiin vuonna 2013 ja yritys keskittyi tuoretukkutoimintaan.